NALATENSCHAPPEN AFWIKKELEN


U kunt bij ons ook een nalatenschap laten afwikkelen of een van de notarissen als executeur laten opnemen in uw testament. Van het regelen tot de uitvaart, financiële administratie, verkoop woning, het verzorgen van de belastingaangiftes (inkomstenbelasting en erfbelasting).

Wij kunnen dit volledig naar uw wensen doen. Als u bepaalde taken zelf wil uitvoeren, is dit geen probleem.

Ons team is gespecialiseerd in de afwikkeling van nalatenschappen.

 

De kosten voor onze werkzaamheden: 155 euro per uur exclusief BTW. 


Wat gebeurt er met uw geld, huis, bezittingen en uw schulden als u overlijdt? Zonder testament wordt uw nalatenschap volgens vaste regels verdeeld onder uw naaste familie.

Heeft u andere wensen voor uw nabestaanden? Leg uw laatste wil dan vast in een testament. Deze brochure geeft een indruk van wat u kunt bepalen in een testament. Wat in uw persoonlijke situatie precies wenselijk is, bespreekt u met uw notaris.Is er iemand overleden in uw nabije omgeving? Dan breekt vaak een verdrietige tijd aan. En ook een periode waarin u veel moet regelen. Eerst is er de uitvaart, daarna begint het afwikkelen van de nalatenschap. De notaris kan u veel werk uit handen nemen. In deze brochure vindt u praktische handvatten.In deze checklist vindt u de meeste zaken die u moet regelen na het overlijden van een naaste. Zo krijgt u een indruk wat er op u afkomt en welke wettelijke termijnen u in de gaten moet houden, bijvoorbeeld die van de Belastingdienst.